7 PARAS HOTELLI MILANON KESKUSSAMilano, Italia


HOME > Parhaat hotellit Milanossa - Italia-

_

Tässä on 7 suositeltua hotellia mukavaan oleskeluun Milanon keskustassa!

_

Milano on upea kaupunki Lombardiassa Pohjois-Italiassa. Missä Milanossa yöpyä?

Tällä sivulla esittelemme joitakin huolella valittuja hotelleja, erityisesti niille, jotka haluavat yöpyä Milanon keskustassa. Kyseiset hotellit, 4 tai 5 tähteä, saavat erinomaisia ​​arvioita vierailta, mikä tarjoaa mukavan ja ylellisen oleskelun. Niitä suositellaan sekä liike- että vapaa-ajanmatkoille.

_

Milano Hotel Images

_

Seuraava hotelliluettelo on nousevassa järjestyksessä hinnan ja luokan mukaan. Jos aloitat etsimisen Milanon kartalta, saatat löytää hotelleja niiden sijainnin perusteella kaupungissa, lähellä; Milanon katedraali, La Scala -teatteri, Breran taidegalleria, Milanon päärautatieasema ja paljon muuta.

_

Milanon kartalle ⇒ Etsi hotellisi Milanon kartalta

_

⇒HOTELLI ROOMASSA: Missä yöpyä Rooman keskustassa?

_

_

_

_

■Parhaat hotellit Milanossa #1: Glam Milano ☆☆☆☆

Tämä on erittäin suositeltava 4 tähden hotelli lähellä Milano Centrale -rautatieasemaa. Se on myös kävelymatkan päässä Centrale-metroasemalta, joka tarjoaa suorat yhteydet kaikkiin kaupungin osiin, mukaan lukien Duomon alueelle. Julkisen liikenteen käyttömukavuuden ja hotellin monien mukavuuksien lisäksi plussaa on se, että hotelli tarjoaa yöpymisen illallisen hintaan.

1-1_1-2_1-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Milanossa #2: Starhotels Echo ☆☆☆☆

Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vain 200 metrin päässä Milanon päärautatieasemalta. Se on suunniteltu ystävälliseen ympäristöön: huoneessa on miellyttävä tunnelma, rauhoittavat värit ja kukka-aihe. Tämä hotelli tarjoaa rentoutumiskeidan erittäin modernissa kaupungissa, kuten Milanossa.

2-1_2-2_2-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

■Parhaat hotellit Milanossa #3: Hotel Manzoni ☆☆☆☆

Se on lähellä Via Monte Napoleonea ja Via della Spigaa, eksklusiivisen muotialueen sydämessä. Se sijaitsee muutaman askeleen päässä Breran alueelta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Duomosta. Se sopii parhaiten tukikohtaksi villiin ostoksille ja gastronomisille kävelyretkille. Tätä hotellia suositellaan niille, jotka haluavat pysyä viimeisimpien trendien tasalla; tunnelma sisällä on hienostunut ja tyylikäs.

3-1_3-2_3-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

_

_

■Parhaat hotellit Milanossa #4: Maison Milano | UNA Esperienze ☆☆☆☆

Se on 1 minuutin kävelymatkan päässä Duomosta ja lähellä Galleria Vittorio Emanuele II:ta ja Teatro alla Scalaa. Tätä hotellia suositellaan niille, jotka haluavat nauttia hienostuneesta hotellielämästä Milanon kauniissa keskustassa. Se on osa UNA Group -brändiä, joka kehittää hotelleja ja lomakohteita kaikkialla Italiassa. Rakenne on rakennettu "elävien italialaisten tunteiden ja elämäntavan" käsitteen mukaan.

4-1_4-2_4-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

■Parhaat hotellit Milanossa #5: Grand Hotel et de Milan ☆☆☆☆☆

Tämä on historiallinen hotelli, joka sijaitsee lähellä La Scala -teatteria. Tiedetään, että suuri säveltäjä Giuseppe Verdi ja kuuluisa oopperalaulaja Maria Callas yöpyivät tässä hotellissa. Se sijaitsee ylellisellä ostosalueella Montenapoleonen alueella, lähellä Breran aluetta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Duomosta. Hotellissa on kuuluisa ensiluokkainen ravintola. Suositellaan niille, jotka rakastavat perinteistä ja muodollista ympäristöä.

5-1_5-2_5-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

■Parhaat hotellit Milanossa #6: Park Hyatt Milano ☆☆☆☆☆

Yksi Milanon parhaista hotelleista, suositellaan niille, jotka rakastavat ylellistä ja hienostunutta ilmapiiriä. Se sijaitsee poikkeuksellisella paikalla Milanon sydämessä, hyvin lähellä Duomoa ja La Scala -teatteria. Hotellissa on Michelin-tähdellä palkittu ravintola, se on palkittu ja lupaa miellyttävän oleskelun.

6-1_6-2_6-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

■Parhaat hotellit Milanossa #7: Four Seasons Hotel Milano ☆☆☆☆☆

Tämä ylellinen hotelli sijaitsee entisessä entisessä luostarissa, ja sitä suositellaan niille, jotka tulevat Milanoon pääasiassa ostoksille. Se sijaitsee eleganttien Via Monte Napoleonen ja Via della Spigan välittömässä läheisyydessä, 10 minuutin kävelymatkan päässä Teatro alla Scalasta ja Duomosta, joten se on myös täydellinen tukikohta historiallisten monumenttien vierailulle.

7-1_7-2_7-3 【 map 】⇒

Lue lisää 
【Booking.com】

Lue lisää 
【 Agoda 】

_

_

_

Mappa di Milano: Duomo di Milano, Teatro alla Scala, Pinacoteca di Brera, Castello Sforzesco, Chiesa di Santa Maria delle Grazie (Museo del Cenacolo Vinciano), Stazione di Milano Centrale, Stazione di Milano Porta Garibaldi, Stazione di Milano CadornaParhaat hotellit Milanossa #4Parhaat hotellit Milanossa #1Parhaat hotellit Milanossa #2Parhaat hotellit Milanossa #3Parhaat hotellit Milanossa #5Parhaat hotellit Milanossa #6Parhaat hotellit Milanossa #7

_

⇒ Milanon parhaiden hotellien luetteloon

_

_

◎ Jos haluat etsiä hotellia suositellun alueen mukaan

_

Duomo di Milano Etsi hotelli lähellä Milanon katedraalia⇒new

Alue Milanon katedraalista La Scala -teatteriin, jossa matkailunähtävyydet ovat keskittyneet, on ihanteellinen tukikohta nähtävyyksien katseluun ja ostoksille.

Milanon päärautatieasema Etsi hotelli lähellä Milanon päärautatieasemaa⇒new

Milanon päärautatieaseman lähellä sijaitsevalta alueelta pääsee kätevästi muihin kaupunkeihin ja lentokentille.

_

◎ Aiheeseen liittyvät artikkelit

- HOTELLI ROOMASSA: Missä yöpyä Rooman keskustassa?

_

ottaa yhteyttä: Parhaat hotellit Milanossa

_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Hae hotellia Milanosta sijainnin mukaan

Booking.com_Booking.com_Booking.com

_

sugesawa.com

_*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動__*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.