NAJBOLJIH 7 HOTELA U SREDIŠTU RIMARim, Italija


HOME> Najbolji hoteli u Rimu - Italija-

_

Evo 7 preporučenih hotela za ugodan boravak u središtu Rima!

_

Rim, glavni grad Italije, svake godine posjeti nevjerojatan broj turista: samo u centru grada ima na tisuće smještaja.

Na ovoj stranici predstavit ćemo vam neke od najpreporučljivijih hotela u Rimu, izvrsnih i za poslovna i za turistička putovanja. Savršeni su za one koji traže udoban hotel za boravak u centru Rima.

_

Slike hotela u Rimu

_

Ako umjesto toga tražite na karti Rima, možete pronaći hotele prema njihovom položaju u gradu, u blizini; Koloseum, Panteon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Španjolske stepenice, Vatikan, Rimski kolodvor Termini i još mnogo toga.

_

Na kartu Rima⇒ Pronađite svoj hotel na karti Rima

_

_

■Najbolji hoteli u Rimu #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Odlična lokacija na trgu ispred Panteona. 5 minuta hoda od trga Piazza Navona i fontane Trevi. Jedan od najstarijih hotela u Rimu, interijeri su upravo renovirani 2020. sa stilom i udobnošću. Ovo je poznati hotel u kojem su u prošlosti odsjedale slavne osobe poput Jean-Paula Sartrea i Simone de Beauvoir.

_

1-1_1-2_1-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Na vrlo posebnoj poziciji, odmah ispred Piazze S. Pietro, savršen je za one koji žele ostati u Vatikanu. Hotel se nalazi u starom samostanu, a s njegove terase pruža se izvrstan pogled na Piazza S. Pietro. Do Castel Sant'Angelo moguće je doći i pješice, nakon ugodne šetnje uz Tiber.

_

2-1_2-2_2-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Nalazi se u četvrti Trastevere, oko 10 minuta hoda od Vatikana, dok je povijesno središte Rima odmah preko puta mosta Sisto. Hotel je bivši samostan koji je projektirao barokni arhitekt Borromini. Tu je i karakteristično dvorište, a s panoramske terase možete se diviti gradu.

_

3-1_3-2_3-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nalazi se u Via Nazionale, jednoj od najvažnijih ulica u Rimu, u blizini glavnih atrakcija i postaje Termini. Samo 200 metara od trga Piazza della Repubblica, gdje se nalazi metro stanica Repubblica. Hotel je dobro opremljen s elegantnim sobama, terasom s panoramskim pogledom i wellness centrom.

_

4-1_4-2_4-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Nalazi se u poznatoj Via Veneto, u blizini parka Villa Borghese, u vrlo elegantnom susjedstvu. To je obnovljeni povijesni samostan, uređen u klasičnom stilu s luksuznim interijerom. Ima restoran s Michelinovom zvjezdicom, s prekrasnim pogledom na obrise grada.

_

5-1_5-2_5-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Butik hotel s pogledom na Via del Corso, glavnu ulicu koja ide sjever-jug kroz grad Rim. Postoji samo 30 apartmana i soba, a svaki je ukrašen sofisticiranim dizajnom u svakom detalju. Sadrži restoran na krovnoj terasi sa spektakularnim pogledom na povijesno središte Rima.

_

6-1_6-2_6-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Zgrada je prvobitno bila važna plemićka palača, na povlaštenom položaju. Nalazi se samo 50 m od Piazza del Popolo, u blizini Španjolskih stuba i ekskluzivne trgovačke četvrti. To je jedan od najboljih luksuznih hotela u Rimu. Nudi elegantne sobe i apartmane te prekrasan vrt.

_

7-1_7-2_7-3 *

Saznaj više 

_

_

Karta Rima: Vatikan, Castel Sant'Angelo, Piazza Del Popolo, Villa Borghese, Trastevere, Piazza Navona, Pantheon, Fontana Trevi, Španjolske stepenice, Rimski forum, Koloseum, Rimska stanica TerminiNajbolji hoteli u Rimu #4Najbolji hoteli u Rimu #1Najbolji hoteli u Rimu #2Najbolji hoteli u Rimu #3Najbolji hoteli u Rimu #5Najbolji hoteli u Rimu #6Najbolji hoteli u Rimu #7

⇒ Na popis najboljih hotela u Rimu

_

◎ Ako želite tražiti hotel prema preporučenom području

_

Pantheon Pronađite hotel u povijesnom središtu grada ⇒

Povijesno središte grada; Panteon - Piazza Navona - Fontana Trevi - Španjolske stepenice, idealna je baza za razgledavanje i kupovinu.

Rimski kolodvor Termini Pronađite hotel u blizini željezničke stanice Roma Termini ⇒

Područje Roma Termini u blizini željezničke stanice pogodno je za prijevoz do drugih gradova i zračnih luka.

_

_

kontaktirati na: Najbolji hoteli u Rimu
_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Pronađite hotel u blizini turističkih atrakcija ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.