NAJBOLJIH 7 HOTELA U SREDIŠTU RIMARim, Italija


HOME> Najbolji hoteli u Rimu - Italija-

_

Evo 7 preporučenih hotela za ugodan boravak u središtu Rima!

_

Rim, glavni grad Italije, svake godine posjeti nevjerojatan broj turista: samo u centru grada ima na tisuće smještaja.

Na ovoj stranici predstavit ćemo vam neke od najpreporučljivijih hotela u Rimu, izvrsnih i za poslovna i za turistička putovanja. Savršeni su za one koji traže udoban hotel za boravak u centru Rima.

_

Slike hotela u Rimu

_

Ako umjesto toga tražite na karti Rima, možete pronaći hotele prema njihovom položaju u gradu, u blizini; Koloseum, Panteon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Španjolske stepenice, Vatikan, Rimski kolodvor Termini i još mnogo toga.

_

Na kartu Rima⇒ Pronađite svoj hotel na karti Rima

_

_

■Najbolji hoteli u Rimu #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Odlična lokacija na trgu ispred Panteona. 5 minuta hoda od trga Piazza Navona i fontane Trevi. Jedan od najstarijih hotela u Rimu, interijeri su upravo renovirani 2020. sa stilom i udobnošću. Ovo je poznati hotel u kojem su u prošlosti odsjedale slavne osobe poput Jean-Paula Sartrea i Simone de Beauvoir.

_

1-1_1-2_1-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Na vrlo posebnoj poziciji, odmah ispred Piazze S. Pietro, savršen je za one koji žele ostati u Vatikanu. Hotel se nalazi u starom samostanu, a s njegove terase pruža se izvrstan pogled na Piazza S. Pietro. Do Castel Sant'Angelo moguće je doći i pješice, nakon ugodne šetnje uz Tiber.

_

2-1_2-2_2-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Nalazi se u četvrti Trastevere, oko 10 minuta hoda od Vatikana, dok je povijesno središte Rima odmah preko puta mosta Sisto. Hotel je bivši samostan koji je projektirao barokni arhitekt Borromini. Tu je i karakteristično dvorište, a s panoramske terase možete se diviti gradu.

_

3-1_3-2_3-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nalazi se u Via Nazionale, jednoj od najvažnijih ulica u Rimu, u blizini glavnih atrakcija i postaje Termini. Samo 200 metara od trga Piazza della Repubblica, gdje se nalazi metro stanica Repubblica. Hotel je dobro opremljen s elegantnim sobama, terasom s panoramskim pogledom i wellness centrom.

_

4-1_4-2_4-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Nalazi se u poznatoj Via Veneto, u blizini parka Villa Borghese, u vrlo elegantnom susjedstvu. To je obnovljeni povijesni samostan, uređen u klasičnom stilu s luksuznim interijerom. Ima restoran s Michelinovom zvjezdicom, s prekrasnim pogledom na obrise grada.

_

5-1_5-2_5-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Butik hotel s pogledom na Via del Corso, glavnu ulicu koja ide sjever-jug kroz grad Rim. Postoji samo 30 apartmana i soba, a svaki je ukrašen sofisticiranim dizajnom u svakom detalju. Sadrži restoran na krovnoj terasi sa spektakularnim pogledom na povijesno središte Rima.

_

6-1_6-2_6-3 *

Saznaj više 

_

■Najbolji hoteli u Rimu #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Zgrada je prvobitno bila važna plemićka palača, na povlaštenom položaju. Nalazi se samo 50 m od Piazza del Popolo, u blizini Španjolskih stuba i ekskluzivne trgovačke četvrti. To je jedan od najboljih luksuznih hotela u Rimu. Nudi elegantne sobe i apartmane te prekrasan vrt.

_

7-1_7-2_7-3 *

Saznaj više 

_

_

Karta Rima: Vatikan, Castel Sant'Angelo, Piazza Del Popolo, Villa Borghese, Trastevere, Piazza Navona, Pantheon, Fontana Trevi, Španjolske stepenice, Rimski forum, Koloseum, Rimska stanica TerminiNajbolji hoteli u Rimu #4Najbolji hoteli u Rimu #1Najbolji hoteli u Rimu #2Najbolji hoteli u Rimu #3Najbolji hoteli u Rimu #5Najbolji hoteli u Rimu #6Najbolji hoteli u Rimu #7

⇒ Na popis najboljih hotela u Rimu

_

◎ Ako želite tražiti hotel prema preporučenom području

_

Pantheon Pronađite hotel u povijesnom središtu grada ⇒

Povijesno središte grada; Panteon - Piazza Navona - Fontana Trevi - Španjolske stepenice, idealna je baza za razgledavanje i kupovinu.

Rimski kolodvor Termini Pronađite hotel u blizini željezničke stanice Roma Termini ⇒

Područje Roma Termini u blizini željezničke stanice pogodno je za prijevoz do drugih gradova i zračnih luka.

_

_

kontaktirati na: Najbolji hoteli u Rimu
_

*ローマのホテル_*フィレンツェのホテル_*ヴェネツィアのホテル_*ミラノのホテル_*アマルフィ海岸のホテル
_*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*モロッコのリヤドとは_*RIAD del Marocco_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動__*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*BEST 7 HOTELS in ROME_*I 7 MIGLIORI HOTEL a ROMA_*LES 7 MEILLEURS HÔTELS à ROME_*LOS 7 MEJORES HOTELES en ROMA_* 7 лучших отелей в Риме_*أفضل 7 فنادق في روما_*罗马推荐7家酒店_*羅馬推薦7家酒店_*로마 최고의 호텔 7 개_*BEST 7 HOTELS in MILAN_* I 7 MIGLIORI HOTEL a MILANO_*BEST 7 HOTELS in AMALFI COAST_

Vrh stranice to Top


Copyright © 2011 - Akiko Sugesawa All Rights Reserved.