7 PARAS HOTELLI ROOMAN KESKUSSARooma, Italia


HOME > Parhaat hotellit Roomassa - Italia-

_

Tässä on 7 suositeltua hotellia mukavaan oleskeluun Rooman keskustassa!

_

Italian pääkaupungissa Roomassa vierailee joka vuosi uskomaton määrä turisteja: pelkästään kaupungin keskustassa on tuhansia majoituspaikkoja.

Tällä sivulla esittelemme sinulle joitain Rooman suosituimmista hotelleista, jotka ovat erinomaiset sekä liike- että vapaa-ajanmatkoille. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka etsivät mukavaa hotellia oleskelua varten Rooman keskustassa.

_

Rooman hotellikuvat

_

Jos etsit Rooman kartalta, voit löytää hotelleja niiden sijainnin perusteella kaupungissa, lähellä Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat, Vatikaani, Rooman Terminin rautatieasema ja paljon muuta.

_

◎ Etsi hotelli Rooman keskustan kartalta

_

Rooman kartalle
_
Rooman kartalle⇒

_

_

List of the best hotels in Rome city center

_

■Parhaat hotellit Roomassa #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Loistava sijainti aukiolla Pantheonin edessä. 5 minuutin kävelymatkan päässä Piazza Navonasta ja Trevin suihkulähteestä. Yksi Rooman vanhimmista hotelleista, sisätilat on juuri kunnostettu vuonna 2020 tyylillä ja mukavuudella. Tämä on kuuluisa hotelli, jossa kuuluisuudet, kuten Jean-Paul Sartre ja Simone de Beauvoir, ovat yöpyneet aiemmin.

_

1-1_1-2_1-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Erittäin erikoisella paikalla, aivan Pyhän Pietarin aukion edessä, se on täydellinen niille, jotka haluavat yöpyä Vatikaanin alueella. Hotelli sijaitsee vanhassa luostarissa, ja sen terassilta on upeat näkymät Pietarin aukiolle. On myös mahdollista päästä Castel Sant'Angeloon jalkaisin miellyttävän kävelyn jälkeen Tiberiä pitkin.

_

2-1_2-2_2-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Se sijaitsee Trasteveren alueella noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Vatikaanista, ja Rooman historiallinen keskusta on aivan Ponte Siston edessä. Hotelli on barokkiarkkitehti Borrominin suunnittelema entinen luostari. Siellä on tyypillinen sisäpiha, ja panoraamaterassilta voit ihailla kaupunkia.

_

3-1_3-2_3-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee Via Nazionalella, yhdellä Rooman tärkeimmistä kaduista, lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja Terminin asemaa. Vain 200 metrin päässä Piazza della Repubblicalta, jossa Repubblican metroasema sijaitsee. Se tarjoaa tyylikkäitä huoneita 1800-luvun rakennuksessa. Palveluihin kuuluu terassi panoraamanäkymillä ja wellness-keskus saunalla.

_

4-1_4-2_4-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Se sijaitsee kuuluisalla Via Venetolla, lähellä Villa Borghese -puistoa, erittäin tyylikkäällä alueella. Tämä on kunnostettu historiallinen luostari, joka on sisustettu klassiseen tyyliin ja jossa on ylellinen sisustus. Hotellissa on Michelin-tähdellä palkittu ravintola, josta on upeat näkymät kaupungin horisonttiin.

_

5-1_5-2_5-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Boutique-hotelli, josta on näkymät Via del Corsolle, pääkadulle, joka kulkee pohjoisesta etelään Rooman kaupungin läpi. Tarjolla on vain 30 sviittiä ja huonetta, joista jokainen on sisustettu hienostuneella designilla jokaisessa yksityiskohdassa. Hotellissa on kattoterassiravintola, josta on upeat näkymät Rooman historialliseen keskustaan.

_

6-1_6-2_6-3 【 MAP 】⇒

Lue lisää
【Booking.com】

Lue lisää
【 Agoda 】

_

_

■Parhaat hotellit Roomassa #7: Elizabeth Unique Hotel ☆☆☆☆☆

_

Hienostunut 5 tähden hotelli, joka sijaitsee Piazza del Popolon ja Piazza di Spagnan välissä. Sisustus on saanut inspiraationsa Grand Tourista, joka oli suosittu eurooppalaisten aristokraattien keskuudessa 1600- ja 1700-luvuilla. Tämä on yksi parhaista hotelleista laadukkaaseen oleskeluun Roomassa.

_

7-1_7-2_7-3 【 MAP 】⇒

Find out more
【Booking.com】

Find out more
【 Agoda 】

_

_

Kartta Rooman keskustan parhaista hotelleista

Map of the Best hotels in Rome city center

Parhaat hotellit Roomassa ④ Parhaat hotellit Roomassa ① Parhaat hotellit Roomassa ② Parhaat hotellit Roomassa ③ Parhaat hotellit Roomassa ⑤ Parhaat hotellit Roomassa ⑥ Parhaat hotellit Roomassa ⑦

_

_

⇒ Rooman keskustan parhaiden hotellien luetteloon

_

_

◎ Jos haluat etsiä hotellia suositellun alueen mukaan

_

Pantheon Etsi hotelli kaupungin historiallisesta keskustasta ⇒

Historiallisen keskustan alue; Pantheon - Piazza Navona - Trevin suihkulähde - Espanjalaiset portaat ovat ihanteellinen tukikohta nähtävyyksien katseluun ja ostosten tekemiseen.

Roma Terminin asema Etsi hotelli lähellä Rooman Terminin rautatieasemaa ⇒

Rautatieaseman lähellä sijaitsevalta Roma Terminin alueelta on hyvät kulkuyhteydet muihin kaupunkeihin ja lentokentille.

_

◎ Junatiedot

_

Etsi junaliput Rooman Fiumicinon lentokentälle⇒new
Junat Rooman Fiumicinon lentokentälle

_

Etsi junaliput Roomasta⇒new
Italian rautatien reittikartta

_

_

◎ Aiheeseen liittyvät artikkelit

- HOTELLI MILANOSSA: Missä yöpyä Milanon keskustassa?

_

ottaa yhteyttä: Parhaat hotellit Roomassa
_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Etsi hotelli lähellä nähtävyyksiä ◎

Booking.com   Booking.com   Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは _*ナポリのホテル _*アマルフィ海岸のホテル _*HOTELS IN AMALFI COAST _*アッシジのホテル _*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館 _*ミラノ[最後の晩餐] _*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート _*ローマの最高級ホテル _*ローマ・テルミニ駅近ホテル _*ヴェネツィアの宿泊エリア _*マテーラのサッシとは _*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方 _*アルベロベッロのトゥルッリ _*ピサのホテル_*パレルモのホテル _*タオルミーナのホテル _*イタリア鉄道の切符 _*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル _*スペインのパラドールとは _*代表的なパラドール _*パリのホテル _*マラケシュのリヤド _*モロッコ国内移動 _*Viaggio in Marocco _*Voyage au Maroc _*東京/ 渋谷&原宿のホテル _*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.