DE BESTE 7 HOTELS IN ROME CENTRUMRome, Italië


HOME> De beste hotels in Rome, Italië-

_

Hier zijn 7 aanbevolen hotels voor een comfortabel verblijf in het centrum van Rome!

_

Rome, de hoofdstad van Italië, wordt elk jaar door ongelooflijk veel toeristen bezocht: alleen al in het stadscentrum zijn er duizenden accommodaties.

Op deze pagina laten we u kennismaken met enkele van de meest aanbevolen hotels in Rome, uitstekend geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Ze zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel hotel voor hun verblijf in het centrum van Rome.

_

Rome Hotel Images

_

Als u zoekt op de kaart van Rome, kunt u hotels vinden op basis van hun locatie in de stad, in de buurt van de; Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Trevifontein, Spaanse Trappen, Vaticaanstad, station Rome Termini en meer.

_

Naar de kaart van Rome⇒ Vind uw hotel op de kaart van Rome

_

_

■De beste hotels in Rome #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Geweldige locatie op het plein voor het Pantheon. 5 minuten lopen naar Piazza Navona en de Trevifontein. Een van de oudste hotels van Rome, het interieur is net gerenoveerd in 2020 met stijl en comfort. Dit is een beroemd hotel waar beroemdheden als Jean-Paul Sartre en Simone de Beauvoir in het verleden hebben verbleven.

_

1-1_1-2_1-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Op een heel speciale locatie, recht tegenover het Sint-Pietersplein, is het perfect voor diegenen die in het Vaticaan willen verblijven. Het hotel is gehuisvest in een oud klooster en het terras biedt een prachtig uitzicht op het Sint-Pietersplein. Het is ook mogelijk om Castel Sant'Angelo te voet te bereiken, na een aangename wandeling langs de Tiber.

_

2-1_2-2_2-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Het is gelegen in de wijk Trastevere, op ongeveer 10 minuten lopen van Vaticaanstad, terwijl het historische centrum van Rome recht tegenover de Sisto-brug ligt. Het hotel is een voormalig klooster ontworpen door de barokke architect Borromini. Er is een karakteristieke binnenplaats en vanaf het panoramische terras kunt u de stad bewonderen.

_

3-1_3-2_3-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Dit 4-sterrenhotel ligt aan de Via Nazionale, een van de belangrijkste straten van Rome, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden en het station Termini. Slechts 200 meter van Piazza della Repubblica, waar het metrostation Repubblica zich bevindt. Het biedt elegante kamers in een 19e-eeuws gebouw. Tot de faciliteiten behoren een terras met panoramisch uitzicht en een wellnesscentrum met sauna.

_

4-1_4-2_4-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Het is gelegen in de beroemde Via Veneto, dicht bij het Villa Borghese Park, in een zeer elegante buurt. Dit is een gerenoveerd historisch klooster, ingericht in een klassieke stijl, met luxe interieurs. Het heeft een restaurant met een Michelin-ster, met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad.

_

5-1_5-2_5-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Een boetiekhotel met uitzicht op de Via del Corso, de hoofdstraat die van noord naar zuid door de stad Rome loopt. Er zijn slechts 30 suites en kamers, elk ingericht met een verfijnd design tot in elk detail. Het beschikt over een restaurant op het dakterras met een spectaculaire skyline van het historische centrum van Rome.

_

6-1_6-2_6-3 *

Meer te weten komen 

_

■De beste hotels in Rome #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Het gebouw was oorspronkelijk een belangrijk adellijk paleis, op een bevoorrechte positie. Het ligt op slechts 50 meter van Piazza del Popolo, vlakbij de Spaanse Trappen en het exclusieve winkelgebied. Het is een van de beste luxe hotels in Rome. Het biedt elegante kamers en suites en een prachtige tuin.

_

7-1_7-2_7-3 *

Meer te weten komen 

_

_

Kaart van Rome: Vaticaanstad, Castel Sant'Angelo, Piazza Del Popolo, Villa Borghese, Trastevere, Piazza Navona, Pantheon, Trevifontein, Spaanse Trappen, Forum Romanum, Colosseum, Station Termini in Rome

De beste hotels in Rome #4De beste hotels in Rome #1De beste hotels in Rome #2De beste hotels in Rome #3De beste hotels in Rome #5De beste hotels in Rome #6De beste hotels in Rome #7

_⇒ Naar de lijst met de beste hotels in Rome

_

◎ Als u een hotel wilt zoeken op aanbevolen gebied

_

Pantheon Vind een hotel in het historische stadscentrum ⇒

Het historische centrumgebied; Pantheon - Piazza Navona - Trevifontein - Piazza di Spagna, is een ideale uitvalsbasis voor sightseeing en winkelen.

Roma Termini train station Vind een hotel in de buurt van treinstation Rome Termini ⇒

Het Termini-gebied bij het treinstation is handig voor vervoer naar andere steden en luchthavens en heeft uitstekend voetenwerk.

_

◎ Gerelateerde artikelen

- HOTEL IN MILAAN: Waar te slapen in het centrum van Milaan?

_

te contacteren op: De beste hotels in Rome
_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Zoek een hotel in de buurt van toeristische attracties ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.