Cele mai bune 7 HOTELURI DIN CENTRUL ROMEIRoma, Italia


HOME > Cele mai bune hoteluri din Roma - Italia-

_

Iată 7 hoteluri recomandate pentru un sejur confortabil în centrul Romei!

_

Roma, capitala Italiei, este vizitată în fiecare an de un număr incredibil de turiști: doar în centrul orașului există mii de locuri de cazare.

Pe această pagină, vă vom prezenta unele dintre cele mai recomandate hoteluri din Roma, excelente atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei de agrement. Sunt perfecte pentru cei care caută un hotel confortabil pentru un sejur în centrul Romei.

_

Imagini cu hoteluri din Roma

_

Daca in schimb cauti pe harta Romei, poti gasi hotelurile in functie de pozitia lor in oras, langa; Colosseum, Panteon, Piazza Navona, Fântâna Trevi, Treptele Spaniole, Vatican, Gara Termini din Roma și multe altele.

_

La harta Romei⇒ Găsiți-vă hotelul pe harta Romei

_

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Locație excelentă în piața din fața Panteonului. La 5 minute de mers pe jos de Piazza Navona și Fontana di Trevi. Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Roma, interioarele tocmai au fost renovate în 2020 cu stil și confort. Acesta este un hotel faimos unde celebrități precum Jean-Paul Sartre și Simone de Beauvoir au stat în trecut.

_

1-1_1-2_1-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Într-o poziție cu totul specială, chiar în fața pieței S. Pietro, este perfectă pentru cei care doresc să rămână în zona Vaticanului. Hotelul este situat într-o mănăstire veche, iar terasa sa oferă o vedere excelentă spre Piazza S. Pietro. De asemenea, se poate ajunge la Castel Sant'Angelo pe jos, după o plimbare plăcută de-a lungul Tibrului.

_

2-1_2-2_2-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Este situat în cartierul Trastevere, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Vatican, în timp ce centrul istoric al Romei este chiar peste podul Sisto. Hotelul este o fostă mănăstire proiectată de arhitectul baroc Borromini. Există o curte caracteristică și de pe terasa panoramică se poate admira orașul.

_

3-1_3-2_3-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Acest hotel de 4 stele este situat pe Via Nazionale, una dintre cele mai importante străzi din Roma, aproape de principalele atracții și de gara Termini. La doar 200 de metri de Piazza della Repubblica, unde se află stația de metrou Repubblica. Hotelul este bine echipat cu camere elegante, o terasă cu vedere panoramică și un centru de wellness.

_

4-1_4-2_4-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Este situat în celebra Via Veneto, aproape de parcul Villa Borghese, într-un cartier foarte elegant. Este o mănăstire istorică renovată, decorată în stil clasic, cu un interior luxos. Are un restaurant cu stele Michelin, cu o vedere uluitoare la orizontul orașului.

_

5-1_5-2_5-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Un hotel de tip boutique cu vedere la Via del Corso, strada principală care trece de la nord la sud prin orașul Roma. Există doar 30 de apartamente și camere, fiecare decorată cu un design sofisticat în fiecare detaliu. Acesta are un restaurant cu terasă pe acoperiș, cu un orizont spectaculos al centrului istoric al Romei.

_

6-1_6-2_6-3 *

Află mai multe 

_

■Cele mai bune hoteluri din Roma #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Clădirea a fost inițial un important palat nobiliar, într-o poziție privilegiată. Este situat la doar 50 m de Piazza del Popolo, aproape de Treptele Spaniole și de cartierul comercial exclusivist. Este unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Roma. Oferă camere și suite elegante și o grădină frumoasă.

_

7-1_7-2_7-3 *

Află mai multe 

_

_

Harta Romei: Vatican, Castel Sant'Angelo, Piazza Del Popolo, Villa Borghese, Trastevere, Piazza Navona, Panteon, Fontana Trevi, Treptele Spaniole, Forumul Roman, Colosseum, Gara Termini din Roma

Cele mai bune hoteluri din Roma #4Cele mai bune hoteluri din Roma #1Cele mai bune hoteluri din Roma #2Cele mai bune hoteluri din Roma #3Cele mai bune hoteluri din Roma #5Cele mai bune hoteluri din Roma #6Cele mai bune hoteluri din Roma #7

⇒ La lista celor mai bune hoteluri din Roma

_

◎ Dacă doriți să căutați un hotel după zona recomandată

_

Pantheon Găsiți un hotel în centrul istoric al orașului ⇒

Centrul istoric al orașului; Pantheon - Piazza Navona - Fântâna Trevi - Treptele Spaniole, este o bază ideală pentru vizitarea obiectivelor turistice și pentru cumpărături.

Roma Termini train station Găsiți un hotel lângă gara Roma Termini ⇒

Zona Roma Termini de lângă gară este convenabilă pentru transportul către alte orașe și aeroporturi.

_

_

pentru a contacta la: Cele mai bune hoteluri din Roma
_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Căutați un hotel în apropierea obiectivelor turistice ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.