DE 7 BEDSTE HOTELLER I ROM CENTER Rom i Italien


HOME > Bedste hoteller i Rom centrum - ITALIEN-

_

Her er de 7 anbefalede hoteller til et behageligt ophold i Roms centrum!

_

Rom, Italiens hovedstad, besøges hvert år af utroligt mange turister: der er tusindvis af overnatningssteder alene i byens centrum.

På denne side vil vi præsentere dig for nogle af de mest anbefalede hoteller i Rom, fremragende til både forretnings- og fritidsrejser. De er perfekte for dem, der leder efter et komfortabelt hotel til deres ophold i centrum af Rom.

_

BEDSTE HOTELLER I ROM -Billeder

_

Hvis du søger på kortet over Rom, kan du finde hoteller baseret på deres placering i byen, i nærheden af; Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe, Vatikanstaten, Rom Termini Station og mere.

_

◎Find et hotel på kortet over Roms centrum

_

Til kortet over Roms centrum
_
Til kortet over Rom⇒

_

Liste over de bedste hoteller i Roms centrum

_

■Bedste hoteller i Rom #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Fantastisk beliggenhed på pladsen foran Pantheon. 5 minutters gang til Piazza Navona og Trevi-fontænen. Et af Roms ældste hoteller, interiøret er netop blevet renoveret i 2020 med stil og komfort. Dette er et berømt hotel, hvor berømtheder som Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir tidligere har boet.

_
1-1_1-2_1-3【 Hotel #1 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Med en unik beliggenhed ud mod Peterspladsen kan det anbefales til dem, der ønsker at bo i Vatikanets område. Bygningen er et tidligere kloster og fra tagterrassen Vatikanets Piazza San Pietro. Det er bekvemt placeret for at gå langs Tevere-floden og for at få adgang til Castel Sant'Angelo.

_

2-1_2-2_2-3【 Hotel #2 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Det er beliggende i Trastevere-distriktet, omkring 10 minutters gang fra Vatikanstaten, mens Roms historiske centrum ligger lige over Sisto-broen. Hotellet er et tidligere kloster designet af barokarkitekten Borromini. Der er en hyggelig gårdhave, og fra tagterrassen kan du overskue byen.

_

3-1_3-2_3-3【 Hotel #3 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Dette 4-stjernede hotel er beliggende på Via Nazionale, en af ​​Roms vigtigste gader, tæt på hovedattraktionerne og Termini-togstationen. Kun 200 meter fra Republikpladsen, hvor metrostationen Repubblica ligger. Det tilbyder elegante værelser i en bygning fra det 19. århundrede. Faciliteterne omfatter en terrasse med panoramaudsigt og en spa med sauna.

_

4-1_4-2_4-3【 Hotel #4 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Det er beliggende i den berømte Via Veneto, tæt på Villa Borghese Park, i et meget elegant kvarter. Det er et renoveret historisk kloster, indrettet i klassisk stil med luksuriøst interiør. Det har en Michelin-stjerne restaurant med en fantastisk udsigt, som dominerer byens skyline.

_

5-1_5-2_5-3【 Hotel #5 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Et boutiquehotel ud mod Via del Corso, en hovedgade, der løber nord-syd gennem byen Rom. Der er kun 30 suiter og værelser, hver indrettet med et sofistikeret design i alle detaljer. Det har en tagterrasse-restaurant med en spektakulær skyline af Roms historiske centrum.

_

6-1_6-2_6-3【 Hotel #6 】

Find ud af mere 

_

■Bedste hoteller i Rom #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Bygningen var oprindeligt et vigtigt adelspalads med en førsteklasses beliggenhed. Det ligger kun 50 m fra Piazza del Popolo, tæt på Den Spanske Trappe og det eksklusive shoppingområde. Det er et af de fineste luksushoteller i Rom. Det tilbyder elegante værelser og suiter og en smuk have.

_

7-1_7-2_7-3【 Hotel #7 】

Find ud af mere 

_

Kort over de bedste hoteller i Roms centrum

   

*Klik på hotellets navn for at gå til hver hotelinformation↓

Kort over de bedste hoteller i Roms centrum

Bedste hoteller i Rom #4Bedste hoteller i Rom #1Bedste hoteller i Rom #2Bedste hoteller i Rom #3Bedste hoteller i Rom #5Bedste hoteller i Rom #6Bedste hoteller i Rom #7

_

⇒ Til listen over de bedste hoteller i Roms centrum

_

◎ Hvis du vil søge efter et hotel efter anbefalet område

_

Pantheon Find et hotel i den gamle bymidte ⇒

Området i den gamle bymidte; Pantheon - Piazza Navona - Trevi-fontænen - Spanske Trappe, er en ideel base for sightseeing og shopping.

Roma Termini togstation Find et hotel i nærheden af ​​Roma Termini togstation ⇒

Roma Termini-området nær togstationen er bekvemt for transport til andre byer og lufthavnen.

_

at kontakte om: Bedste hoteller i Rom centrum

_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Find et hotel i nærheden af ​​turistattraktioner ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.