DE 7 BESTE HOTELLENE I ROMA SENTRUM Roma i Italia


HOME > Beste hotell i Roma sentrum - ITALIA-

_

Her er de 7 anbefalte hotellene for et komfortabelt opphold i Roma sentrum!

_

Roma, hovedstaden i Italia, besøkes hvert år av utrolig mange turister: det er tusenvis av overnattingssteder bare i sentrum.

På denne siden vil vi introdusere deg til noen av de mest anbefalte hotellene i Roma, utmerket for både forretnings- og fritidsreiser. De er perfekte for de som leter etter et komfortabelt hotell for oppholdet i sentrum av Roma.

_

BESTE HOTELLER I ROMA -Bilder

_

Hvis du søker på kartet over Roma, kan du finne hoteller basert på deres plassering i byen, i nærheten av; Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Trevifontenen, Spansketrappen, Vatikanstaten, Roma Termini stasjon og mer.

_

◎Finn et hotell på kartet over Roma sentrum

_

Til kartet over Roma sentrum
_
Til kartet over Roma⇒

_

Liste over de beste hotellene i Roma sentrum

_

■Beste hotell i Roma #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Flott beliggenhet på torget foran Pantheon. 5 minutters gange til Piazza Navona og Trevifontenen. Et av Romas eldste hoteller, interiøret har nettopp blitt renovert i 2020 med stil og komfort. Dette er et kjent hotell hvor kjendiser som Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir har bodd tidligere.

_
1-1_1-2_1-3【 Hotell #1 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Med en unik beliggenhet vendt mot Petersplassen anbefales det for de som ønsker å bo i Vatikanområdet. Bygningen er et tidligere kloster og fra takterrassen Vatikanets Piazza San Pietro. Det har en praktisk beliggenhet for å gå langs Tevere-elven og for å få tilgang til Castel Sant'Angelo.

_

2-1_2-2_2-3【 Hotell #2 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Det ligger i Trastevere-distriktet, ca. 10 minutters gange fra Vatikanstaten, mens Romas historiske sentrum ligger rett over Sisto-broen. Hotellet er et tidligere kloster designet av barokkarkitekten Borromini. Det er en sjarmerende gårdsplass og fra takterrassen kan du overse byen.

_

3-1_3-2_3-3【 Hotell #3 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Dette 4-stjerners hotellet ligger på Via Nazionale, en av Romas viktigste gater, nær hovedattraksjonene og Termini jernbanestasjon. Kun 200 meter fra Republikkplassen, hvor T-banestasjonen Repubblica ligger. Det tilbyr elegante rom i en bygning fra 1800-tallet. Fasilitetene inkluderer en terrasse med panoramautsikt og et spa med badstue.

_

4-1_4-2_4-3【 Hotell #4 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Det ligger i den berømte Via Veneto, nær Villa Borghese Park, i et veldig elegant distrikt. Det er et renovert historisk kloster, innredet i klassisk stil, med luksuriøst interiør. Det har en restaurant med Michelin-stjerne, med en fantastisk utsikt som dominerer byens silhuett.

_

5-1_5-2_5-3【 Hotell #5 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Et boutiquehotell som vender mot Via del Corso, en hovedgate som går nord-sør gjennom byen Roma. Det er bare 30 suiter og gjesterom, hver innredet med sofistikert design i alle detaljer. Det har en takterrasserestaurant med en spektakulær silhuett av Romas historiske sentrum.

_

6-1_6-2_6-3【 Hotell #6 】

Finne ut mer 

_

■Beste hotell i Roma #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Bygningen var opprinnelig et viktig adelspalass, med en førsteklasses beliggenhet. Det ligger kun 50 m fra Piazza del Popolo, nær Spansketrappen og det eksklusive shoppingområdet. Det er et av de fineste luksushotellene i Roma. Det tilbyr elegante rom og suiter og en vakker hage.

_

7-1_7-2_7-3【 Hotell #7 】

Finne ut mer 

_

Map of the best hotels in Rome city center

Kart over de beste hotellene i Roma sentrum

Beste hotell i Roma #4Beste hotell i Roma #1Beste hotell i Roma #2Beste hotell i Roma #3Beste hotell i Roma #5Beste hotell i Roma #6Beste hotell i Roma #7

_

⇒ Til listen over de beste hotellene i Roma sentrumr

_

◎ Hvis du vil søke etter et hotell etter anbefalt område

_

Pantheon Finn et hotell i det gamle sentrum ⇒

Området i det gamle sentrum; Pantheon - Piazza Navona - Trevifontenen - Spansketrappen, er en ideell base for sightseeing og shopping.

Roma Termini train station Finn et hotell i nærheten av Roma Termini jernbanestasjon ⇒

Roma Termini-området nær jernbanestasjonen er praktisk for transport til andre byer og flyplassen.

_

å kontakte om: Beste hotell i Roma sentrum

_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Søk etter hotell i nærheten av turistattraksjoner ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.