7 legjobb hotel Róma központjábanRóma, Olaszország


HOME > A legjobb szállodák Rómában - Olaszország-

_

Íme 7 ajánlott szálloda egy kényelmes tartózkodáshoz Róma belvárosában!

_

Rómát, Olaszország fővárosát minden évben hihetetlenül sok turista keresi fel: csak a városközpontban több ezer szálláshely található.

Ezen az oldalon bemutatjuk Önnek Rómában a leginkább ajánlott szállodákat, amelyek üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt kiválóak. Tökéletesek azok számára, akik kényelmes szállodát keresnek Róma központjában.

_

Képek a római szállodákról

_

Ha ehelyett Róma térképén keres, megtalálhatja a szállodákat a városban elfoglalt helyük szerint, a közelben; Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Trevi-kút, Spanyol lépcső, Vatikán, Róma Termini pályaudvara és még sok más.

_

Róma térképére⇒ Keresse meg szállodáját Róma térképén

_

_

_

■A legjobb szállodák Rómában #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Kiváló elhelyezkedés a Pantheon előtti téren. 5 perc sétára a Piazza Navona tértől és a Trevi-kúttól. Róma egyik legrégebbi szállodája, a belső tereket 2020-ban stílusosan és kényelemmel újították fel. Ez egy híres szálloda, ahol olyan hírességek szálltak meg a múltban, mint Jean-Paul Sartre és Simone de Beauvoir.

_

1-1_1-2_1-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Nagyon különleges helyen, közvetlenül a Piazza S. Pietro előtt, tökéletes azok számára, akik a Vatikán környékén szeretnének maradni. A szálloda egy ősi kolostorban található, és teraszáról kiváló kilátás nyílik a Piazza S. Pietro térre. A Castel Sant'Angelo gyalog is elérhető, egy kellemes Tiberis-parti séta után.

_

2-1_2-2_2-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

A Trastevere kerületben található, körülbelül 10 perces sétára a Vatikántól, míg Róma történelmi központja a Sisto híd túloldalán található. A szálloda egy egykori kolostor, amelyet Borromini barokk építész tervezett. Jellegzetes udvar található, a panorámás teraszról pedig a városra lehet gyönyörködni.

_

3-1_3-2_3-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Ez a 4 csillagos szálloda a Via Nazionale úton, Róma egyik legfontosabb utcáján található, közel a fő látnivalókhoz és a Termini pályaudvarhoz. Mindössze 200 méterre van a Piazza della Repubblicától, ahol a Repubblica metróállomás található. A szálloda jól felszerelt elegáns szobákkal, panorámás terasszal és wellness-központtal várja vendégeit.

_

4-1_4-2_4-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

A híres Via Veneto úton található, közel a Villa Borghese parkhoz, egy nagyon elegáns környéken. Ez egy felújított történelmi kolostor, amely klasszikus stílusban díszített, luxus belsővel. A szálloda Michelin-csillagos étterme lélegzetelállító kilátást nyújt a városra.

_

5-1_5-2_5-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Egy butikhotel, kilátással a Via del Corso főutcára, amely észak-déli irányban halad át Róma városán. Mindössze 30 lakosztály és szoba található, mindegyiket minden részletében kifinomult dizájn díszíti. A szálloda tetőterasszal rendelkezik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Róma történelmi központjára.

_

6-1_6-2_6-3 *

Tudj meg többet 

_

■A legjobb szállodák Rómában #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Az épület eredetileg fontos nemesi palota volt, kiváltságos helyzetben. A Piazza del Popolo tértől mindössze 50 méterre, a Spanyol lépcső és az exkluzív bevásárlónegyed közelében található. Ez az egyik legjobb luxusszálloda Rómában. Elegáns szobákkal és lakosztályokkal, valamint gyönyörű kerttel várja vendégeit.

_

7-1_7-2_7-3 *

Tudj meg többet 

_

_

Róma szállodai térképA legjobb szállodák Rómában #4A legjobb szállodák Rómában #1A legjobb szállodák Rómában #2A legjobb szállodák Rómában #3A legjobb szállodák Rómában #5A legjobb szállodák Rómában#6A legjobb szállodák Rómában #7

⇒ A legjobb római szállodák listájához

_

◎ Ha az ajánlott terület alapján szeretne szállodát keresni

_

Pantheon Keressen egy szállodát a város történelmi központjában ⇒

A történelmi belváros; Pantheon - Piazza Navona - Trevi-kút - Spanyol lépcső ideális kiindulópont városnézéshez és vásárláshoz.

Stazione di Roma Termini Keressen egy szállodát a római Termini pályaudvar közelében ⇒

A római Termini negyed a vasútállomás közelében kényelmesen megközelíthető más városokba és repülőterekre.

_

_

felvenni a kapcsolatot: A legjobb szállodák Rómában
_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Keressen egy szállodát egy turisztikai látványosság közelében ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.