DE 7 BÄSTA HOTELLEN I ROM CENTRUM Rom i Italien


HOME > Bästa hotellen i Roms centrum - ITALIEN-

_

Här är de 7 rekommenderade hotellen för en bekväm vistelse i Roms centrum!

_

Rom, Italiens huvudstad, besöks varje år av otroligt många turister: det finns tusentals boenden bara i stadens centrum.

På den här sidan kommer vi att presentera några av de mest rekommenderade hotellen i Rom, utmärkta för både affärs- och fritidsresor. De är perfekta för dem som letar efter ett bekvämt hotell för sin vistelse i centrala Rom.

_

BÄSTA HOTELL I ROM - Bilder

_

Om du söker på kartan över Rom kan du hitta hotell baserat på deras läge i staden, nära; Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Spanska trappan, Vatikanstaten, Rom Termini Station och mer.

_

◎Hitta ett hotell på kartan över Roms centrum

_

To the map of Rome city center
_
Till kartan över Rom⇒

_

Lista över de bästa hotellen i Roms centrum

_

■Bästa hotellen i Rom #1: Antico Albergo del Sole al Pantheon ☆☆☆☆

_

Bra läge på torget framför Pantheon. 5 minuters promenad till Piazza Navona och Fontana di Trevi. Ett av Roms äldsta hotell, interiören har precis renoverats 2020 med stil och komfort. Detta är ett berömt hotell där kändisar som Jean-Paul Sartre och Simone de Beauvoir har bott tidigare.

_
1-1_1-2_1-3【 Hotell #1 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #2: Residenza Paolo VI ☆☆☆☆

_

Med ett unikt läge mot Petersplatsen rekommenderas det för den som vill bo i Vatikanområdet. Byggnaden är ett före detta kloster och från takterrassen Vatikanens Piazza San Pietro. Det är bekvämt beläget för promenader längs floden Tevere och för att komma åt Castel Sant'Angelo.

_

2-1_2-2_2-3【 Hotell #2 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #3: Donna Camilla Savelli Hotel ☆☆☆☆

_

Det ligger i Trastevere-distriktet, cirka 10 minuters promenad från Vatikanstaten, medan Roms historiska centrum ligger tvärs över Sisto-bron. Hotellet är ett före detta kloster designat av barockarkitekten Borromini. Det finns en pittoresk innergård och från takterrassen har du utsikt över staden.

_

3-1_3-2_3-3【 Hotel #3 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #4: Hotel Artemide ☆☆☆☆

_

Detta 4-stjärniga hotell ligger på Via Nazionale, en av Roms viktigaste gator, nära de största attraktionerna och tågstationen Termini. Bara 200 meter från Republiktorget, där tunnelbanestationen Repubblica ligger. Det erbjuder eleganta rum i en 1800-talsbyggnad. Faciliteterna inkluderar en terrass med panoramautsikt och ett spa med bastu.

_

4-1_4-2_4-3【 Hotell #4 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #5: Hotel Splendide Royal ☆☆☆☆☆

_

Det ligger i den berömda Via Veneto, nära Villa Borghese Park, i en mycket elegant stadsdel. Det är ett renoverat historiskt kloster, inrett i klassisk stil, med lyxig interiör. Det har en restaurang med Michelinstjärnor, med en fantastisk utsikt som dominerar stadens silhuett.

_

5-1_5-2_5-3【 Hotell #5 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #6: Singer Palace Hotel ☆☆☆☆☆

_

Ett boutiquehotell som vetter mot Via del Corso, en huvudgata som går nord-sydlig genom staden Rom. Det finns bara 30 sviter och gästrum, alla inredda med sofistikerad design i varje detalj. Det har en restaurang på takterrassen med en spektakulär silhuett av Roms historiska centrum.

_

6-1_6-2_6-3【 Hotell #6 】

Få reda på mer 

_

■Bästa hotellen i Rom #7: Hotel De Russie ☆☆☆☆☆

_

Byggnaden var ursprungligen ett viktigt adelspalats, med ett utmärkt läge. Det ligger bara 50 m från Piazza del Popolo, nära Spanska trappan och det exklusiva shoppingområdet. Det är ett av de finaste lyxhotellen i Rom. Det erbjuder eleganta rum och sviter och en vacker trädgård.

_

7-1_7-2_7-3【 Hotell #7 】

Få reda på mer 

_

Karta över de bästa hotellen i Roms centrum

Map of the Best hotels in Rome city center

Bästa hotellen i Rom #4Bästa hotellen i Rom #1Bästa hotellen i Rom #2Bästa hotellen i Rom #3Bästa hotellen i Rom #5Bästa hotellen i Rom #6Bästa hotellen i Rom #7

_

⇒ Till listan över de bästa hotellen i Roms centrum

_

◎ Om du vill söka efter ett hotell efter rekommenderat område

_

Pantheon Hitta ett hotell i den gamla stadskärnan ⇒

Området i den gamla stadskärnan; Pantheon - Piazza Navona - Fontana di Trevi - Spanska trappan, är en idealisk bas för sightseeing och shopping.

Roma Termini train station Hitta ett hotell nära järnvägsstationen Roma Termini ⇒

Roma Termini-området nära tågstationen är bekvämt för transport till andra städer och flygplatsen.

_

att kontakta om: Bästa hotellen i Roms centrum

_

_

Choose your language Hotels in Rome (Choose your language)
Choose your language Hotels in Florence (Choose your language)
Choose your language Hotels in Venice (Choose your language)
Choose your language Hotels in Milan (Choose your language)
Choose your language Riad in Morocco (Choose your language)

_◎ Sök efter ett hotell nära turistattraktioner ◎

Booking.com Booking.com Booking.com

_

sugesawa.com

*イタリアのB&Bとは_*ナポリのホテル_*アマルフィ海岸のホテル_*HOTELS IN AMALFI COAST_*アッシジのホテル_*ボローニャのホテル_*ミラノサローネ_*ローマのB&B _*ヴァチカン美術館_*ミラノ[最後の晩餐]_*ローマの現地ツアー_*徒歩で巡るローマの観光ルート_*ローマの最高級ホテル_*ローマ・テルミニ駅近ホテル_*ヴェネツィアの宿泊エリア_*マテーラのサッシとは_*マテーラのホテル_*マテーラへの行き方_*アルベロベッロのトゥルッリ_*ピサのホテル_*パレルモのホテル_*タオルミーナのホテル_*イタリア鉄道の切符_*マドリードのホテル_*バルセロナのホテル_*スペインのパラドールとは_*代表的なパラドール_*パリのホテル_*マラケシュのリヤド_*モロッコ国内移動_*Viaggio in Marocco_*Voyage au Maroc_*東京/ 渋谷&原宿のホテル_*HOME

△ TOP


Copyright © Sugesawa.com - All Rights Reserved.